Testfestések és lufihajtogatás

Csillámtetoválás

A csillámtetoválásokhoz kozmetikai csillámport használok, mely nagyon biztonságos, nem irritálja a bőrt, mivel nem tartalmaz káros anyagokat. 

Az apró szemcsék 6 szögletűek, ezért jól illeszkednek egymáshoz a festés során és így lesz szép, hosszantartó a csillámtetoválás

A legerősebb nyári napfényben is élénk színű marad, így a gyermekek sokáig élvezheti a csillogó tetkót.

A csillámpor felviteléhez professzionális, tartós ragasztót használok, melyektől rendkívül hosszú életűek lesznek az alkotások, akár 8-18 napig is fent maradnak a bőrön.

Lufihajtogatás


Nagyon jó minőségű lufiból hajtogatunk szuper kis figurákat, mint pl.: 

kutya, nyuszi, tigris, oroszlán, papagáj, kard, virág, katicabogár, pillangó, teknős, maci, cica, zsiráf.

Arcfestés

A professzionális festékek, amivel dolgozom, speciálisan bőrbarát, allergiamentes anyagokból készülnek. Az arcfestékek gyermekek arcára kiválóan használhatóak.
Szép, élénk, erős színek, melyek pigment tartalma rendkívül nagy, ezért nagyon jól fednek. Az arcfestés a nap végén kevés szappan segítségével rendkívül könnyen eltávolítható.

Hennafestés

A henna barna színű testfestés.

A hennafestés száradása kb. 30-60 perc. Minél tovább rajt hagyjuk a mintán a pasztát, annál erősebb lesz később a színe.

Miután a paszta megszárad, elkezd lepotyogni és a minta végig látható, majd másnapra sötétedik be igazán.

A minta kb. 14 -21 napig marad fent a bőrön.

Jaguafestés

A jagua kék színű testfestés.

A jagua paszta száradása kb. 30-60 perc, és a hennával ellentétben nem kell órákig magunkon tartani ahhoz, hogy megszínezze a bőrt.

A bőrön először szinte alig látható, majd a bőrt a tetováláshoz hasonló indigókék árnyalatúra színezi. Ezt a színt a festés 8-24 óra után éri el.

A minta kb. 10 - 14 napig marad látható a bőrön.

Szeretnék ilyen szolgáltatást